ΖΩΔΙΑ, http://vipnews24.gr/
loading...

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Κυριακή 1/1/2017

Φρόντισε στη ζωή να είσαι ΠΑΝΤΑ η επιλογή κι όχι η ανάγκη! 😉

Δες το ζώδιο σου & μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Κριός♈
Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια καλή αρχή στο νέο έτος… Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις ένα επαγγελματικό σου θέμα ορίζοντας νέες παραμέτρους και διορθώνοντας όσα δεν «δούλεψαν». Αν πάλι επιθυμείς να ξεκινήσεις κάτι εντελώς νέο, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι τις 8/1.
Ερωτικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου είναι ένα ακόμη βήμα για να μεγαλώσεις το «target group» των υποψηφίων, αυτήν την φορά μάλιστα μπορεί να έρθεις σε επαφή με αξιοσημείωτους ανθρώπους που θα σε γοητεύσουν και θα τους γοητεύσεις. Κάνε λοιπόν την κίνησή σου και δεν θα χάσεις!

Ταύρος♉
Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο αναδεικνύουν τα καλύτερα στοιχεία σου και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και εξ αιτίας όλων αυτών ίσως λάβεις βοήθειες που θα προωθήσουν το έργο σου. Μπορεί μάλιστα να σου αποδοθούν τιμές για μια ενέργειά σου, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την διάθεση σου να ολοκληρώσεις έναν ημιτελή κύκλο σπουδών ή να επιστρέψεις στον «τόπο του εγκλήματος» με την καλή έννοια, προκειμένου να διαμορφώσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.
Ερωτικά
Όταν σου «καρφώνεται» κάτι στο μυαλό είναι αδύνατον να μεταπειστείς αν πρώτα δεν εξαντλήσεις τις πιθανότητες σου για να το πετύχεις. Αν τώρα παρ’ ελπίδα «πέσεις σε τοίχο», τόσο το χειρότερο για τον τοίχο! Να θυμάσαι πάντως ότι η κατάκτησή σου μπορεί να μην έχει διάρκεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβλέψεις από το Κώστα Λεφάκη: Τι θα φέρει το 2017 στα 12 Ζώδια??

Δίδυμοι♊
Γενικά
Με την συνδρομή της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, η καθημερινότητά σου γίνεται ευκολότερη αλλά και πιο χαρούμενη, αφού πλαισιώνεσαι από πρόσωπα με τα οποία έχεις και μπορείς να μοιραστείς πολλά. Ίσως μάλιστα σου μπουν ιδέες για ένα ταξίδι, που θα σε κάνει ακόμη πιο ευτυχή! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρυθμίσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε να αποδοθείς καθαρός/η στην κοινωνία! Αν όμως προβείς σε αγορές, φρόντισε να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής.
Ερωτικά
Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να είσαι σε μια σχέση που να σου παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια, επειδή όμως στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να τα έχεις και τα δύο, διάλεξε τι προτιμάς, έχοντας φυσικά συνείδηση ότι κάθε επιλογή έχει μεν τα καλά της αλλά και το κόστος της!

Καρκίνος♋
Γενικά
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω είναι δύσκολο μεν να προχωρήσει μια νέα συμφωνία ή συνεργασία χωρίς πισωγυρίσματα, αντίθετα όμως αν πρόκειται για μια παλιά υπόθεση που δεν ολοκληρώθηκε εξ αιτίας κάποιων τυπικών κωλυμάτων, έχεις το… ελεύθερο! Επιπλέον, είναι πιθανόν να επανεμφανιστούν στην ζωή σου πρόσωπα από το παρελθόν. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο στηρίζουν κάθε επενδυτική προσπάθειά σου αλλά με βάση το έθιμο της ημέρας, κάτι τέτοιο μπορεί να αναφέρεται κυρίως στα τυχερά παιχνίδια!
Ερωτικά
Μια σχέση με συναισθηματικό «έλλειμμα» είναι άκρως προβληματική στην εξέλιξη της ακόμη κι αν σου προσφέρει πολλά σε υλικό επίπεδο και ατυχώς αυτά τα θέματα δεν λύνονται ούτε με γκρίνιες, ούτε με «ζόρια». Αφέσου λοιπόν στον «αβίαστο» έρωτα που σου κτυπά την πόρτα.

Λέων♌
Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο φροντίζουν έτσι ώστε η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επικερδούς συνεργασίας. Ακόμη όμως κι αν δεν ολοκληρωθεί μια τέτοια διαδικασία, είναι βέβαιο πως θα περάσεις καλά, έχοντας την δυνατότητα να γνωρίσεις πρόσωπα που έχουν κάτι το διαφορετικό! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, σε ωθεί να ενεργοποιήσεις ένα plan B αλλά και να αξιοποιήσεις εργαλεία και εξοπλισμό που είχες την προνοητικότητα να συντηρήσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο δρόμος προς την ευτυχία σου είναι ανοικτός και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο «εύθικτος» εαυτός σου, που προσβάλλεται με το παραμικρό! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να  της δώσεις την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μην παρεξηγηθείς.

Παρθένος♍
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της σχέσης σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ παράλληλα σε καλεί να «ξαναθυμηθείς» κάποια από τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, που σου είχαν προσφέρει μεστές στιγμές στο παρελθόν και εξακολουθούν να σε συγκινούν ακόμη και σήμερα. Ακόμη, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σου δίνουν πλεονέκτημα στα εργασιακά σου αλλά αν πάλι σκέφτεσαι να μην εργαστείς σήμερα, μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική φροντίδα σου.
Ερωτικά
Όταν θέλεις και μπορείς εσύ δεν θέλει ή δεν μπορεί ο/η άλλος/η. Το σύμπαν μπορεί να σου παίξει παράξενα παιχνίδια στην ερωτική σου ζωή, που θα πάει όμως, κάποτε θα συντονιστείτε! Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, να θυμάσαι πως είναι εύκολο να προκύψουν καβγαδάκια με το παραμικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ τα 12 ζώδια όταν ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ την λαμαρίνα?

Ζυγός♎
Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο στηρίζουν κάθε είδους δημιουργική δράση σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς και με εκείνα τα πρόσωπα που μπορούν να «απογειώσουν» το κέφι και την θετική διάθεσή σου. Επιπλέον, ευνοείσαι και στα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει στην επανεξέταση ενός θέματος που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να αρθούν περιορισμοί αλλά και να κλείσουν «πληγές» που άφησαν πίσω τους κάποιες πρόσφατες εξελίξεις.
Ερωτικά
Φαίνεται να έχεις διαθέσιμες δύο τουλάχιστον επιλογές, καμία όμως δεν σε καλύπτει 100%, Μακάρι να γινόταν να είχες το «δύο σε ένα» αλλά αν δεν καλύπτεσαι από «ημίμετρα», τότε περίμενε την επόμενη ευκαιρία, που σίγουρα δεν θα αργήσει να εμφανιστεί!

Σκορπιός♏
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με κάποια πρόσωπα που σου είχαν «σταθεί» στο παρελθόν και σίγουρα μπορεί να σου προσφέρουν ξανά λύσεις και διεξόδους σε ορισμένα θέματα που δεν «περπατάνε». Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Παράλληλα, με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να ωφεληθείς άμεσα από την παρέμβαση ενός προσώπου της οικογένειάς σου ή να λάβεις ένα αξιοσημείωτο κληροδότημα.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι… ραγδαίες, ιδιαίτερα αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων. Αν όμως δεσμεύεσαι από κάτι, τότε η τόλμη σου ενδέχεται να προκαλέσει αντιδράσεις, αφού ακόμη κι αν κινηθείς κρυφά κάποιος ή κάτι θα σε προδώσει.

Τοξότης♐
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κι όχι άδικα, αφού φαίνεται να «ξαναζωντανεύουν» κάποιες προοπτικές. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στην επανάκτηση κάποιων αγαθών ή την επιστροφή χρημάτων που τα είχες ξεγραμμένα! Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβάλλουν στο να εμπλουτίσεις την κατάρτιση και τις γνώσεις σου αλλά και να καλύψεις επαρκώς, είτε την περιέργειά σου, είτε την διάθεσή σου για ταξίδια!
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι αλλά πριν πεις το «ναι», σκέψου ότι οι υποχρεώσεις που θα αφήσεις πίσω σου δεν θα σου επιτρέψουν τελικά να χαρείς απρόσκοπτα τον έρωτα σου. Μπορεί βέβαια να λάβεις κι ένα ερωτικό μήνυμα που θα σε ενθουσιάσει και δεν ενέχει καμία απολύτως… υποχρέωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΖΩΔΙΑ & ΕΡΩΤΑΣ: Τι επιφυλάσσει το 2017 στα 12 Ζώδια??

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις οτιδήποτε είχε μείνει ημιτελές ή δεν είχε προχωρήσει εξ αιτίας κάποιων περιορισμών, που με τις προσπάθειες σου θα γίνουν κι αυτοί παρελθόν! Επιπλέον, ενδέχεται να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις κι ένα ταξίδι που είχε αναβληθεί στο παρελθόν για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλουν σε οικονομικά ανοίγματα και αγορές που ακόμη κι αν κινούνται στα όρια της σπατάλης, είναι βέβαιο ότι σε βοηθούν να κρατήσεις ψηλά το πρεστίζ σου.
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ακόμη κι αν δεν είναι «διαθέσιμο» προς το παρόν, θα βάλεις μια καλή παρακαταθήκη για το μέλλον, όταν πια τα πράγματα θα είναι πιο συμβατά. Δώσε λοιπόν τώρα που μπορείς για να πάρεις όταν έρθει η ώρα!

Υδροχόος♒
Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνουν πρόθυμες να συμβάλλουν στην αναγνώριση του έργου σου ή σε μια σημαντική διάκριση. Επιπλέον σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι πιο «χαλαρά», με αποτέλεσμα να αποκομίσεις άριστες εντυπώσεις στις παρέες σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να ενεργοποιήσεις τις δυνατότητες μιας μάλλον μυστικής συμφωνίας, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, όσον αφορά την προστασία σου από έξωθεν επιβουλές. Ίσως πάλι να πληροφορηθείς τις αιτίες που μια παλιά υπόθεσή σου δεν προχώρησε.
Ερωτικά
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι βέβαια το ότι «δεν έχεις πέραση», τουναντίον μπορεί να γίνεις «το μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που το καθένα διαθέτει τα δικά του ξεχωριστά προσόντα. Έλα όμως που κανένα δεν σε θέλει… ανεξάρτητο/η, κάτι που σίγουρα συνιστά μια κακή αρχή!

Ιχθύες♓
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ξαναφέρνει στο προσκήνιο φιλίες και ενδιαφέροντα μιας άλλης εποχής κι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία είτε να λύσεις παρεξηγήσεις που «σέρνονταν» για χρόνια, είτε να ολοκληρώσεις μια συλλογική προσπάθεια που κάποτε έμεινε μισή! Παράλληλα όμως, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου ζητούν να «κλέψεις» χρόνο από τις κοινωνικές συναναστροφές σου για να αφοσιωθείς στα «δικά σου», αφού σε αυτήν την φάση μέσα από την μοναχικότητά σου μπορείς να ανακαλύψεις ή να συνειδητοποιήσεις πολλά.
Ερωτικά
Αρκετά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αυτήν την φορά είναι για το.. καλό σου! Ίσως μάλιστα μια κρυφή διαμεσολάβηση να σε φέρει πολύ πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς όμως κι εσύ να κινήσεις τα νήματα μιας δήθεν τυχαίας συνάντησης… Via
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ