ΖΩΔΙΑ, http://vipnews24.gr/

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Δευτέρα 2 / 1

Δε φτάνει να έχεις στόχους…Πρέπει να τους κυνηγάς κι όλας!! 😉

Δες το ζώδιο σου & μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Κριός♈
Γενικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου, σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Επιπλέον, σου ζητά να αγνοήσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου γίνουν τελικά αποδεκτές με ενθουσιασμό! Αλλά ακόμη κι αν υπάρξουν αντιδράσεις από ορισμένους/ες, το καλό είναι ότι ο Δίας σε πάει τρελά, μετατρέποντας το όποιο «μειονέκτημά» σου σε πλεονέκτημα.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό «ξυπνά» μέσα σου επιθυμίες και απαιτήσεις που για αρκετό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να πάρεις την «εκδίκηση» σου από τον παλιό σου εαυτό, έστω κι αυτό διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος♉
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να πας πίσω και να διαγράψεις όλα αυτά που αποδείχτηκαν στην πράξη αναποτελεσματικά ή παρωχημένα, προετοιμάζοντας μια νέα αρχή. Κι επειδή όπως λένε κάποιοι «όλα είναι μέσα στο μυαλό μας», είναι η λογική σου που θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από εμμονές, που αποτελούν κληρονομιά του παλιού σου εαυτού. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, εξακολουθεί να δουλεύει για την αναγνώρισή σου, ενώ ίσως σου προσφέρει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές σε μια κοινωνική εκδήλωση.
Ερωτικά
Το να παίρνεις τον εαυτό σου αλλά και τις καταστάσεις που βιώνεις πολύ στα… σοβαρά, στην πραγματικότητα δεν βοηθά πουθενά, ίσα-ίσα που οι κανόνες σου σε εγκλωβίζουν. Χαλάρωσε λοιπόν και δώσε περισσότερο χώρο στην χαρά χωρίς… σκοπό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβλέψεις από το Κώστα Λεφάκη: Τι θα φέρει το 2017 στα 12 Ζώδια??

Δίδυμοι♊
Γενικά
Ο Κρόνος απέναντί σου και ο Άρης στους Ιχθύες αναδεικνύουν τις αρετές μα και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλίες και ευθύνες, που δεν τις λες κι εύκολες! Κάνε λοιπόν τα πράγματα με τον τρόπο που ξέρεις αλλά δώσε το δικαίωμα και στους συνοδοιπόρους σου να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες χωρίς ο ένας να «καπελώνει» τον άλλον. Όταν η διαφορετικότητα αποδίδεται ως πλουραλισμός κι όχι σαν αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοναδικά.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι ο τύπος προσωπικότητας που έλκεις δεν σου ταιριάζει κι αν προχωρήσεις περισσότερο αργά ή γρήγορα, θα διαπιστώσεις ότι τα μειονεκτήματα είναι πιο πολλά από τα πλεονεκτήματα.

Καρκίνος♋
Γενικά
Ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό,τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την έρευνά σου στο παρελθόν, που πάντα αποτελεί μια πολύ καλή πηγή αλήθειας! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σου ζητά να «δυσκολέψεις» λίγο την ζωή σου, σπάζοντας την ρουτίνα κι αναζητώντας διαφορετικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε λοιπόν αυτό που «σου βγαίνει», χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε παραπέμπει στην ανάμνηση μιας παλιότερης σχέσης σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σου ανοίξει την όρεξη για μια επική αναβίωση της! Η αλήθεια όμως είναι ότι συνήθως τα ωραία πράγματα συμβαίνουν μόνον μια φορά.

Λέων♌
Γενικά
Ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα κι ίσως αξίζει να ρισκάρεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Αλλά επειδή «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που κερδίσεις κάτι, παρ’ το και φύγε! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε θέλει πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό στις ιδέες σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «συλλάβεις» απελευθερωτικές αλήθειες και νοήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα απρόβλεπτο ταξίδι ή να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει.
Ερωτικά
Η παρουσία του Κρόνου στον τομέα των σχέσεων σου δεν ευνοεί τόσο μια νέα γνωριμία κι αν επιμείνεις, το μόνο που θα «μαζέψεις» είναι προβλήματα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από την κοινή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Παρθένος♍
Γενικά
Ο Άρης στους Ιχθύες σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις κοινωνικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κρατώντας εκείνες που διακρίνονται για την ειλικρίνειά τους, ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές δεν αντέχεις την αλήθεια τους! Επιπλέον, καλείσαι να συνάψεις μια πρόσκαιρη αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιθέσεις ή αυθαίρετες πρακτικές που απειλούν να διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.
Ερωτικά
Ίσως να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε «ξεκλειδώσει» αλλά παράλληλα θα σε… βασανίσει, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην συνειδητοποίηση των ορίων αλλά και της αλήθειας σου! Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ τα 12 ζώδια όταν ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ την λαμαρίνα?

Ζυγός♎
Γενικά
Ο Άρης στους Ιχθύες παραπέμπει σε κάποιες «θολές» ή «στημένες» καταστάσεις στα εργασιακά σου, που θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα»! Σε αυτό θα σε βοηθήσει κι ο Δίας στο ζώδιό σου, αποκαλύπτοντας «τυχαία» κάποια πράγματα αλλά αν αγνοήσεις αυτά τα μηνύματα, τότε δεν θα σου φταίει κανείς άλλος παρά μόνον ο εαυτός σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό δείχνει πρόθυμος να αλλάξει πολλά στην ζωή σου κι είναι προς το συμφέρον σου όχι μόνον να αποδεχθείς τα νέα δεδομένα, αλλά και να ενισχύσεις περαιτέρω την δυναμική τους.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλά και ο Δίας στο ζώδιό σου ευνοούν τις κάθε είδους ερωτοτροπίες και αν είσαι διαθέσιμος/η, το πρόβλημά σου θα είναι ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις. Αν όμως είσαι σε μια σχέση, τότε όλη αυτή η «κινητικότητα», ίσως να προκαλέσει μια μίνι κρίση!

Σκορπιός♏
Γενικά
Ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας κατάστασης που σίγουρα έχει τις κρυφές πλευρές της και χρειάζεται διερεύνηση. Μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, αν νιώσεις ότι κυριεύεσαι από ένα πάθος, προσπάθησε να εξιδανικεύσεις τα πράγματα, χωρίς να περάσεις ποτέ στην πράξη. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού παρά τις όποιες επιφυλάξεις σου το νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί θα είναι πολύ πιο αποδοτικό και δημιουργικό.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις αυτό που θέλεις, αφού μάλλον δεν ξέρεις τι ζητάς ακριβώς! Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση για να ψάξεις μέσα σου και να βρεις την αλήθεια σου. Κι όταν τα καταφέρεις, τότε αυτή θα «καθρεφτιστεί» και στην σχέση σου.

Τοξότης♐
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κοινές δράσεις και συνεργασίες, μέσα από τις οποίες μπορείς να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις και συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα, που ίσως να μην συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Από μακριά κι αγαπημένοι, λοιπόν! Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Ουρανός στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε «ξένους», που όμως είναι θετικοί απέναντί σου, ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από «κλασικές» συμβάσεις.
Ερωτικά
Ό,τι «κυνηγάς» είναι δύσκολο -αν όχι ακατόρθωτο- να το «πιάσεις», ενώ αντίθετα βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου πρόσωπα που σε πρώτη φάση δεν σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να αλλάξεις το πλαίσιο της, πριν αλλάξει από μόνο του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΖΩΔΙΑ & ΕΡΩΤΑΣ: Τι επιφυλάσσει το 2017 στα 12 Ζώδια??

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να σκεφτείς ότι «ξανοίχτηκες» περισσότερο από όσο αντέχεις κι έχεις «χάσει τον δρόμο σου». Επειδή όμως τα δύσκολα έρχονται σε όποιον/α έχει την ικανότητα να τα χειριστεί, δεν έχεις παρά να προχωρήσεις στις δέουσες αξιολογήσεις και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου αλλά και να βάλεις έγκαιρα στην θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που αυθαιρετεί σε βάρος σου.
Ερωτικά
Μακάρι οι σχέσεις να ήταν σαν τις δουλειές αλλά… δεν! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται «με φόρα» διεκδικώντας μια θέση στην ζωή σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς οπωσδήποτε την βοήθεια της λογικής σου, αφού αν αφεθείς στο συναίσθημα σου το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς.

Υδροχόος♒
Γενικά
Ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό της το «πουλάω τρέλα» αλλά παραδόξως «πιάνει»! Επιπλέον, καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που αντί να χωρίζει, ενώνει. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να περιορίσεις κάπως την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» απέναντι σε κάθε είδους «αρπακτικά».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση κάποιων παρελθοντικών καταστάσεων. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να διερευνήσεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός προσώπου, που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύες♓
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει κι αυτός τις φάσεις του -μία πάνω, μια κάτω- και βέβαια έχει σημασία πού θα τον πετύχεις! Γιατί στην φάση που «φορτσάρει» μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να «κάψεις» προοπτικές που σου πήρε πολύ κόπο και χρόνο για να «κτίσεις». Αν πάλι είναι σε φάση «αγρανάπαυσης», τότε κι εσύ θα πρέπει να αποσυρθείς από το προσκήνιο, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε ηρεμούν και σε ξεκουράζουν. Καλό είναι πάντως να μην αμελήσεις ανειλημμένες υποχρεώσεις σου, αφού ο Κρόνος στον Τοξότη «απαιτεί» να γίνουν, έστω και με βήμα σημειωτόν!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σε παρασύρει σε μια «κρυφή» κατάσταση, όπου η άλλη πλευρά θα φοβάται μήπως εκτεθεί κι εσύ δεν θα νοιώθεις άνετα με τον περιορισμό των κινήσεων σου. Περίμενε λοιπόν μια-δύο ημέρες ακόμη για να έρθουν τα πράγματα σε μια πιο συμβατή ρότα… Via
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ