Αυτός είναι ο τρόπος που νοθεύουν την βενζίνη στο αυτοκίνητο σας! Τεράστια προσοχή! - Cars

[ad_1]

Έχετε άγχος αν το πρατήριο που βάζετε έχει καλή βενζίνη ή νοθευμένη; Ποια είναι τα μυστικά που θα σας κάνουν να καταλάβετε αμέσως αν σας έχουν βάλει νοθευμένη βενζίνη στο αυτοκίνητο; Έτσι θα βρείτε την πιο φθηνή βενζίνη! Βήμα προς βήμα η διαδικασία!

Πως νοθεύεται η βενζίνη;

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

Στην βενζίνη μέσα ρίχνουν σε αναλογία 30-50% ένα υγρό,τουλουολη,η οποία έχει παραπλησια συσταση με το νέφτι και την ναυθαλινη[πολυ απο εμας μικροι καναμε κοντρες και βαζαμε ναυθαλινη στο Ρεζερβουαρ,μονο για ενα άνοιγμα και μετά λύναμε κυλινδροπιστονα,για να βγάλουμε τα κατάλοιπα. Η τουλουολη, στοιχίζει στο χρωματοπωλείο 0.10 λεπτά. Το υγρό όμως αυτό εξατμίζεται πάρα πολύ γρήγορα και ανεβάζει την θερμοκρασία καυσης,αλλιωνει ολα τα πλαστικά μέρη απο το ρεζερβουαρ μέχρι το μπεκ που εέναι ηλεκτροστατικέ βαμμένα,και τις μεμβρανες στα καρμπυρατερ.το ρυχνουν μεσα με σκοπό να αυξηθεί ο όγκος του υγρού που θα έχει πεσει μεσα στο ρεζερβουαρ σας οπότε και στον δείκτη {για μερικα λεπτα]ολα ειναι ΟΚ!

2]στις δεξαμενες των πορατηριων που κάνουν αυτες τις “δουλειες” υπάρχουν βυθησμενες βέργες που θερμαίνουν το καυσημο,αρα αυξανεται επιπροσθετος ο ογκος τους σκοπο να αυξηθει ο ογκος του υγρου που θα εχει πεσει μεσα στο ρεζερβουαρ σας οποτε και στον δεικτη {για μερικα λεπτα]ολα ειναι ΟΚ

Ρίχνει 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα στο αυτοκίνητο! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι θα συμβεί!

Πως νοθεύεται το πετρέλαιο;

Το πετρέλαιο κατά 90% νοθευεται με”ξεβαμενο”πετρελαιο απο καράβια και θερμανσης! Και εδω το ζεσταμα του καυσημου ειναι δεδομενο,και με καλύτερα αποτελέσματα από την βενζίνη,λόγω των ιδιοτητων του πετρελαιου

Τι είναι το ξεβαμμένο πετρέλαιο και πως το ξεβάφουν;

Το πετρελαιο κινησης ειναι χρωματος πρασινο το πετρελαιο θερμανσης ειναι κοκκινο και των καραβιων σε πολα χρωματα ,με πιο κοινο το μαυρο.Αν ριξουμε ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ μεσα στο κοκκινο πετρελαιο θαμπωνη και σε πολυ μικρη δοση αναμειξεις με το κινησης πεφετι μέσα στο ρεζερβουάρ,το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το καραβισιο πετρελαιο το οποιο κοστιζει 0,50 λεπτά!

12 χρήσιμα κόλπα για το αυτοκίνητο που γνωρίζουν μόνο οι έμπειροι οδηγοί!

Πραγματικά θα σωθείτε αν διαβάσετε αυτά τα 12 κόλπα για το αυτοκίνητο που γνωρίζουν μόνο οι πιο έμπειροι οδηγοί! Η οδήγηση από εδώ και πέρα θα γίνει πιο ευχάριστη και ξεκούραστη για όλους!

Συνεχώς πρέπει να ασχολείται με πολλά μικρά προβλήματα και να κρατάει σε καλή κατάσταση τα μέρη του οχήματος. Απίστευτο: Αυτό είναι το κόλπο για να μην θαμπώσουν ξανά τα τζάμια του αυτοκινήτου σας! (Video)

Για να σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη και να σας γλιτώσουμε από τον κόπο, συγκεντρώσαμε κόλπα που θα είναι εξίσου χρήσιμα για αρχάριους και επαγγελματίες.

Το βερνίκι νυχιών θα κάνει μια μικρή γρατζουνιά σχεδόν αόρατο

Αυτοκίνητο κόλπα μανό φανάρι

Διαλέξτε χρώμα βερνικιού που θα ταιριάζει με το χρώμα του αυτοκινήτου και εφαρμόστε πάνω στη γρατζουνιά. Όταν στεγνώσει το βερνίκι, απλά σκουπίστε το σημείο με κερί.

2. Το διάφανο βερνίκι θα βοηθήσει σταματήσει η ρωγμή στο παρμπρίζ

Αν στο παρμπρίζ χτύπησε ένα χαλίκι και εμφανίστηκε μια βαθιά ρωγμή, τότε με την πάροδο του χρόνου θα μεγαλώσει. Για την αντιμετώπιση αυτών των ρωγμών αποτελεσματικό είναι το διάφανο βερνίκι νυχιών. Εφαρμόστε το σε 2-3 στρώσεις, και μπορεί να αποτρέψει την αύξηση της ρωγμής.

3. Γυρίστε το τιμόνι ανάποδα όταν πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα

Όταν το αυτοκίνητο στέκεται στον ήλιο, το τιμόνι μπορεί να γίνει πολύ ζεστό. Σε τέτοιο βαθμό που θα ήταν αδύνατο να το κρατήσετε με τα χέρια. Για να αποφευχθεί αυτό, όταν αφήνετε το αυτοκίνητο, γυρίστε τον τροχό κατά 180 μοίρες.

Αυτοκίνητο κόλπα τιμόνι

4. Απαλλαγείτε από τον λαμπερό ήλιο

Αυτό το τέχνασμα χρησιμοποιείται συχνά από πιλότους. Για να μη σας τυφλώνει ο ήλιος, πάρτε ένα ακρυλικό φύλλο και τοποθετήστε το στο παρμπρίζ. Θα σας προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά χάρη στον στατικό ηλεκτρισμό θα παραμείνει στη γυάλινη επιφάνεια.

Αυτοκίνητο κόλπα ήλιος

5. Η δάφνη βοηθάει στη ναυτία

Αν έχετε να κάνετε ένα μακρύ ταξίδι και φοβάστε ότι μπορεί να πάθετε ναυτία ή εμετό, βάλτε κάτω τη γλώσσα σας ένα φύλλο δάφνης . Περιέχει ουσίες που βοηθούν να ηρεμήσει γρήγορα το στομάχι και τα νεύρα.

Αυτοκίνητο κόλπα ναυτία δάφνη

6. Βολική θήκη για γυαλιά

Για όσους δεν ξέρουν πού να βάλουν τα γυαλιά στο αυτοκίνητο. Προσαρμόστε τα στο σκίαστρο χρησιμοποιώντας μανταλάκια. Έτσι, τα γυαλιά δε θα πέσουν ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός ισχυρού ταρακουνήματος. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε το απόκομμα στάθμευσης, έτσι ώστε να μη το χάσετε.

Αυτοκίνητο κόλπα θήκη γυαλιά

7. Λεμόνι κατά της υπνηλίας στην οδήγηση

Μερικά εσπεριδοειδή δρουν στο σώμα μας σαν ένα φλιτζάνι καφέ. Αν νιώθετε υπνηλία ενώ οδηγείτε, βάλτε μια φέτα λεμονιού κάτω από την γλώσσα. Έτσι, θα απαλλαγείτε άμεσα από την υπνηλία, αλλά δεν συνιστούμε να οδηγείτε αν νυστάζετε.

Προσοχή! Με αυτό τον τρόπο καταστρέφετε το αυτοκίνητο σας χωρίς να το καταλάβετε!

8. Βελτιωμένη θήκη για ποτήρι

Βάλτε στον πάτο της ποτηροθήκης μία βάση για cupcake από σιλικόνη. Έτσι, όλα τα μικρά σκουπιδάκια θα συσσωρεύονται στη βάση και θα είναι πιο εύκολο στον καθαρισμό.

Αυτοκίνητο κόλπα θήκη

9. Κρεμάστε μια μπάλα του τένις στο γκαράζ να παρκάρετε

Αυτό το τέχνασμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους διαθέτουν γκαράζ. Μία κρεμασμένη μπάλα του τένις που αιωρείται στο γκαράζ, μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς, το οποίο υποδεικνύει το σημείο που πρέπει να σταματήσει ο οδηγός. Θα είναι πιο εύκολο να αισθανθείτε τις διαστάσεις του αυτοκινήτου και δεν θα προχωρήσετε παραπάνω από όσο χρειάζεται.

Αυτοκίνητο κόλπα τζάμι

10. Ελέγξτε την ποιότητα του λαδιού κινητήρα

Για να ελέγξετε την ποιότητα του λαδιού του κινητήρα, υπάρχει ειδική δοκιμή. Ζεστάνετε τη μηχανή για 5-10 λεπτά, και στη συνέχεια, σβήστε την. Ανοίξτε το καπό, αφαιρέστε τη βέργα και στάξτε μερικές σταγόνες λάδι σε ένα φύλλο χαρτιού. Τοποθετήστε προσεκτικά το φύλλο σε ένα ζεστό μέρος και περιμένετε 2 ώρες μέχρι το λάδι να στεγνώσει.

Αυτοκίνητο κόλπα λάδια

Κοιτάξτε το αποτέλεσμα:

Αν οι άκρες του λεκέ είναι ομοιόμορφες, τότε το λάδι δεν έχει ακαθαρσίες. Είναι σε καλή κατάσταση.
Αν στο κέντρο είναι σκουρόχρωμο ή γκρι, τότε το λάδι έχει ακαθαρσίες και είναι απαραίτητο να το αλλάξετε.
Στο χαρτί είναι ορατά μεταλλικά σωματίδια – ως εκ τούτου, στον κινητήρα φθείρονται τα εσωτερικά του μέρη. Τέτοιο λάδι είναι κακής ποιότητας.

Αυτοκίνητο κόλπα

Ανοιχτό γκρι ή καφέ στις άκρες του λεκέ δείχνει ότι υπάρχουν αδιάλυτα σωματίδια στο λάδι, που είναι βλαβερά για τον κινητήρα. Το λάδι πρέπει να αντικατασταθεί.

Αυτοκίνητο κόλπα τεστ

11. Ελέγξτε την ποιότητα της βενζίνης

Στάξτε βενζίνη σε ένα λευκό φύλλο χαρτί, φυσήξτε το και περιμένετε μέχρι η σταγόνα να εξατμιστεί. Αν μετά τη δοκιμή το χαρτί παραμένει λευκό, αυτό σημαίνει ότι η εξατμισμένη βενζίνη είναι καλή. Αν υπάρχει λιπαρό ίχνος, τότε, υπάρχει μια πρόσμιξη της βενζίνη με κηροζίνη.

Αυτοκίνητο κόλπα

Μάθετε εδώ πώς να ελέγξετε την βενζίνη για ρητίνη:

Στάξτε τη βενζίνη σε μια γυάλινη επιφάνεια ή στη βάση ενός φλιτζανιού και ανάψτε με σπίρτο τη σταγόνα.

Αν στο ποτήρι μετά το κάψιμο μείνουν λευκά σημάδια, σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου ρητίνη στη βενζίνη ή πολύ ελάχιστη. Κιτρινωποί ή καφετί δακτύλιοι σημαίνουν ότι στο καύσιμο υπάρχει αρκετή ποσότητα ρητίνη για να χαλάσει τον κινητήρα του οχήματος.

Μπορείτε επίσης να μάθετε αν η βενζίνη είναι αραιωμένη με νερό:

Ρίξτε λίγη βενζίνη σε ένα γυάλινο δοχείο και προσθέστε λίγο μαγγάνιο. Στη συνέχεια προσεκτικά ανακατεύετε και κοιτάξτε στο φως. Αν οι κρύσταλλοι διαλύονται, και η βενζίνη αποκτά πορφυρό ή ροζ χρώμα, σημαίνει ότι έχει αραιωθεί με νερό.

12. Άμεσος αερισμός του αυτοκινήτου

Ανοίξτε την πόρτα ή ένα από τα μπροστινά παράθυρα εντελώς. Στη συνέχεια επανειλημμένα ανοίξτε και κλείστε την πόρτα στην απέναντι πλευρά του οχήματος. Αυτό το τέχνασμα θα κρυώσει γρήγορα τη μηχανή και θα απαλλαγείτε από κάποια μυρωδιά.

Αυτοκίνητο κόλπα φανάρια

[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *