Αήττητος στην προετοιμασία ο Ολυμπιακός

[ad_1]

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε αήττητος την προετοιμασία του επί πολωνικού και αυστριακού εδάφους, με το σημερινό (10/07), 1-1, με το Αμβούργο.

Όπως συνέβη και με την Ντιναμό Κιέβου (1-1) πριν από δύο 24ωρα, έτσι κι απόψε οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο ματς, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση. 

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε το βασικό μέρος της προετοιμασίας της κι επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχιστεί το μοντάρισμα ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν, για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο η πειραϊκή ομάδα δεν απείλησε τους Γερμανούς, που πίεσαν ψηλά, αρκούμενη σε μια συντηρητική προσέγγιση του παιχνιδιού.

Ίσως επειδή ο Μαρτίνς ήθελε να δοκιμάσει κάποια τακτική ενόψει των συναντήσεων με τους Τσέχους. Σε αυτό το διάστημα ξεχώρισε η παρουσία του Σεμέδο και του 16χρονου τερματοφύλακα Τζιολάκη, που απέκρουσε πέναλτι του Γουντ στο 26ο λεπτό, όπως και η εμφάνιση των Γιάννη Μασούρα (πολλές κούρσες ως δεξιός φουλ μπακ), Ραντζέλοβιτς.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο ρυθμός έπεσε, λόγω κόπωσης και αλλαγών, αλλά στο 80΄ ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να προηγηθεί, όταν ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ και ο Σεμέδο με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το Αμβούργο ισοφάρισε στο 87΄, σε φάση που η ελληνική ομάδα είχε κακή αμυντική αντίδραση, όταν ο Χιντερζίερ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Α. Παπαδόπουλου, πήρε και την κόντρα στη λάθος έξοδο του Σιαμπάνη και διαμόρφωσε το 1-1. 

 



[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *