Έκπληξη Νιούκαστλ, «δράμα» για Άρσεναλ

[ad_1]

Με πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη έφυγε η Νιουκάστλ από το Σέφιλντ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι δύο αντίπαλοι προέρχονταν από ισοπαλίες με Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι, ήθελαν δε τη νίκη, η μεν Σέφιλντ για να βρεθεί στην εξάδα, η Νιουκάστλ για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Τελικά οι «ανθρακωρύχοι» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν και πήραν ώθηση για τη συνέχεια, με τον Σέλβι να σκοράρει στο 71΄, για δεύτερη συνεχή αγωνιστική και να «κλειδώνει» τη νίκη στην ομάδα του, που είχε προηγηθεί στο 15΄ με τον Μαξιμίν.

Η Σέφιλντ έχασε για πρώτη φορά ύστερα από 7 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετρούσε δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Εν τω μεταξύ, ο κατήφορος της Άρσεναλ συνεχίζεται. Οι «κανονιέρηδες» είδαν την Μπράιτον να «αλώνει» το «Εμιρέιτς» παίρνοντας τη νίκη με 2-1 και να κάνει βαθμολογικό άλμα, που τόσο χρειαζόταν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γουέμπστερ στο 36΄, ισοφάρισε ο Λακαζέτ στο 50΄, αλλά στο 80΄ ο Μόπεϊ έδωσε τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους, που έμειναν στους 19 βαθμούς ενώ η αποψινή αντίπαλός τους έχει έναν λιγότερο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός για τους γηπεδούχους και παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.



[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *