«Συμβόλαιο 2+1 ετών προσέφερε η ΤΣΣΚΑ στον Ιτούδη»

[ad_1]

Να «δέσει» τον Δημήτρη Ιτούδη χρόνια επιδιώκει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προσφέροντας του, σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας, νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών.

Στην ηλεκτρονική της έκδοση η «izvestia» αναφέρει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι πολύ πιθανό να επέλθει σύντομα οριστική συμφωνία μεταξύ τους.

Στον Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στην κατάκτηση της Euroleage, ο Αντρέι Βατούτιν, φέρεται να έχει προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο, με την οψιόν της ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, προκειμένου να τον πείσει για να παραμείνει στη Μόσχα.

Αν ο Έλληνας τεχνικός πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε και εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τότε θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Σε τέτοιο ενδεχόμενο θα συμπληρώσει 8 χρόνια στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και θα ξεπεράσει Έτορε Μεσίνα, ο οποίος – σε δύο διαφορετικές θητείες – βρέθηκε για 7 σεζόν να κατέχει τα ηνία της ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τον Έλληνα τεχνικό έχουν προσεγγίσει ομάδες του ΝΒΑ προσφέροντας του την θέση του assistant coach.



[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *